Boletes de xocolata (font: www.amigosdelchocolate.com)
Foneu 300g de xocolata de cobertura (tota negra o una part amb llet) al bany maria. Afegiu, tot remenant, 2 cullerades de brandy, 2 rovells d’ou, mantega i 150g de sugre glass, també 100g d’avellanes triturades. Deixeu refredar i guardeu a la nevera fins que es pugui treballar fent boletes amb l’ajuda d’una cullereta de cafè. Es poden arrebossar en cacao en pols, fideuets de xocolata, sucre…
Una altra opció, més simple, és fondre la xocolata en nata líquida calenta (no ha de bullir) amb un pessic de sal i remenar suaument -perquè no hi entri aire- fins que sigui homogeni.
//
Bolitas de chocolate (fuente: www.amigosdelchocolate.com)
Fundir 300g de chocolate de cobertura (negro o una parte con leche) al baño maría. Añadir, removiendo, 2 cucharadas de brandy, 2 yemas de huevo, mantequilla y 150g de azúcar glass, también 100g de avellanas trituradas. Dejar enfriar y meter en el frigorífico hasta que se pueda moldear en bolitas con la ayuda de una cucharita de café. Se pueden rebozar en cacao en polvo, fideos de chocolate, azúcar...
Otra opción, más simple, es fundir el chocolate en nata líquida caliente (sin que llegue a hervir) con una pizca de sal y remover suavemente -para que no entre aire- hasta que tenga una textura homogénea.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada